DS: Staviti zakon o "Beogradu na vodi" van snage

Poslanik DS-a Balša Božović predao je Skupštini Srbije Predlog zakona o prestanku važenja leks specijalisa o izgradnji "Beograda na vodi", saopšteno je iz te stranke.

Balša Božović smatra da je to izuzetno štetan projekat, da je, kako je naveo, "prevara u kojoj je za javni interes proglašeno to što će neko sebi na tom prostoru da sagradi šoping mol, hotel i kafanu".

"To tako neće moći da prođe i mnogi će zbog ovog posla jednog dana završiti u zatvoru. To nije pretnja, to je obećanje", rekao je Božović.

Tvrdi i da će od tog projekta koristi imati samo "vrh SNS i njihovi partneri", a da će ga platiti svi građani Srbije".

"Svi koji danas pokušavaju da na ovakav način zarade pare moraju znati da ih popularnost lidera SNS-a neće amnestirati odgovornosti. Država je opljačkana, Beograd je postao najkoruptivniji grad u regionu, a vlast je odlučila da pola centra Beograda bez ijednog dinara naknade da svojim bogatim prijateljima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata", kaže Božović.

broj komentara 1 pošalji komentar
(sreda, 20. jan 2016, 14:40)
anonymous [neregistrovani]

Sreca

Sreca pa nemozes ti da odlucis o tome ,jer kako vidim vec znas kako biti radio da vladas ,Sreca pa ce taj projekt da se ostvari i hi8ljade novih radnih mesta da se otvori