Opozicija: Nismo bliže dogovoru

Sastanak opozicije završen bez dogovora o zajedničkom nastupu na predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima, s tima da je pet opozicionih stranaka pozvalo DS i lidera te stranke Bojana Pajtića na nastavak razgovora 22. januara.

Pet stranaka - SDS, LDP, LSV, NPS i ZS, izrazile su žaljenje što su predstavnici opozicije ostali na početnim pozicijama.

"Nismo ništa bliže dogovoru nego što smo bili pre ovog sastanka. Nakon sastanka jasnija su nam razmišljanja predstavnika opozicije koji su bili prisutni, ali nažalost nismo ništa bliže dogovoru nego što smo bili pre ovog sastanka", navodi se u zajedničkom saopštenju tih stranaka.

Lider DS Bojan Pajtić ranije saopštio  da je opozicija blizu dogovora da zajedno nastupi na vanrednim parlamentarnim izborima, a pet stranaka, međutim, zamera Pajtiću što se nije ranije odazvao njihovom pozivu za sličan sastanak, čime je kako smatraju, izgubljeno gotovo pola godine.

broj komentara 5 pošalji komentar
(četvrtak, 21. jan 2016, 10:57)
anonymous [neregistrovani]

Наравно

Нисте близу договора, зато што то народ не жели. Ајд у пеМзију!

(sreda, 20. jan 2016, 10:32)
Deda Nole [neregistrovani]

DOS-vaskrsenje

Na pocetku demokratskih promena zapad je naterao rogove u jednu vrecu.Sa razvojem demokratije rogovi su poceli da ispadaju iz te demokratske vrece i poceli da sire svoju demokratiju koju su toliko rasturili da ne moze ni cenzus da predje.

(sreda, 20. jan 2016, 03:38)
R.SK Benkovac [neregistrovani]

Stranke

Koliko opozicionih partija i stranaka treba da se ujedini da pobjedi na predstojecim izborima? To govori dovoljno o njihovoj snazi. Da li svi oni imaju istu ideologiju ili samo hoce da se ujedine da bi se docepali parceta vlasti? Njihov uspjeh je ne moguca misija,jednostavno nemaju program za nesto bolje,a samim tim niko od njih nema znacajniju podrsku naroda. Ovo ce biti samo jos ubjedljiviji poraz za opoziciju,a zestok trijumf za koaliciju na vlasti.

(sreda, 20. jan 2016, 03:14)
anonymous [neregistrovani]

ista prica

ranije sam sebi kidao zivce dok sam cekao da se dogovore nadajuci se da ce da nam donesu bolji zivot I napredak ,danas ista prica zasto se sastaju kad se ne podnose ,sto se mene tice danas mi je svejedno jer ova vlast radi sta ja zelim/.

(utorak, 19. jan 2016, 23:58)
anonymous [neregistrovani]

Raspodjela funkcija

Vjerovatno se nisu mogli dogovoriti, ko ce koju funkciju da obavlja, kad pobijede na uzborima.