Opozicija: Nismo bliže dogovoru

Sastanak opozicije završen bez dogovora o zajedničkom nastupu na predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima, s tima da je pet opozicionih stranaka pozvalo DS i lidera te stranke Bojana Pajtića na nastavak razgovora 22. januara.

Pet stranaka - SDS, LDP, LSV, NPS i ZS, izrazile su žaljenje što su predstavnici opozicije ostali na početnim pozicijama.

"Nismo ništa bliže dogovoru nego što smo bili pre ovog sastanka. Nakon sastanka jasnija su nam razmišljanja predstavnika opozicije koji su bili prisutni, ali nažalost nismo ništa bliže dogovoru nego što smo bili pre ovog sastanka", navodi se u zajedničkom saopštenju tih stranaka.

Lider DS Bojan Pajtić ranije saopštio  da je opozicija blizu dogovora da zajedno nastupi na vanrednim parlamentarnim izborima, a pet stranaka, međutim, zamera Pajtiću što se nije ranije odazvao njihovom pozivu za sličan sastanak, čime je kako smatraju, izgubljeno gotovo pola godine.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво