DS: Zvanična dokumenta demantuju Stefanovića

Demokratska stranka saopštila je da zvanična dokumenta opštine Bela Crkva demantuju reči ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića da je video ugovor sa agencijom za obezbeđenje Fokus protekt.

"U dokumentu sa današnjim datumom sa pečatom opštine i potpisom načelnika opštinske uprave koji dostavljamo jasno piše da ugovor koji Stefanović tvrdi da je video ne postoji kod načelnika opštinske uprave", navela je ta partija.

DS je saopštila da je i dalje pitanje za Stefanovića ko je bacio suzavac na odbornike i sprečio i odbornike i pripadnike MUP-a da uđu u zgradu skupštine opštine?

"Ovaj dokument demantuje i Stefanovićevu izjavu da je današnja izjava načelnika opštinske uprave da takav ugovor u opštini ne postoji verovatno od pre nekoliko dana. To su dve neistine Stefanovića samo u jednoj izjavi", dodala je DS.

Odbornici koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke (SNS) i Jedinstvene Srbije (JS) smenili su u petak na vanrednoj sednici opštinsko rukovodstvo u Beloj Crkvi i imenovali Darka Bogosavljevića iz SNS za novog predsednika opštine.

Sednica je održana u zgradi Kulturno-prosvetnog centra, a odbornici DS i LSV joj nisu prisustvovali.

broj komentara 0 pošalji komentar