Gojkovićeva: U narednom periodu o datumu održavanja izbora

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković kaže da će se u narednom periodu razgovarati o datumu održavanja izbora i da je sigurno da će i parlamentarni, pokrajinski i lokalni biti u istom danu, što je, ističe, najvažnije.

"Nismo juče razgovarali o datumu, razgovarali smo o potrebi raspisivanja izbora, zašto je to bitno za Srbiju i građane i zašto je u ovom trenutku bitno tražiti poverenje građana za naredne četiri godine", rekla je predsednica parlamenta gostujući u emisiji na RTV Vojvodina.

Gojkovićeva dodaje da će se o datumima razgovarati i da postoje zakonski rokovi koji će se poštovati.

"To ćemo usaglasiti i sigurno je da će svi izbori biti u istom danu što je najvažnije", poručuje Gojkovićeva.

Kaže i da je ubeđena da će parlament raditi duže nego što je to očekivano.

"Nesmetano ćemo raditi ovaj i sledeći mesec, sve do momenta raspisivanja izbora", poručuje Gojkovićeva.

Upitana o mogućim datumima, Gojkovićeva je istakla da je najvažnija politička odluka koja je juče doneta- da se ide na republičke izbore i da se oni održe istog dana kada i pokrajinski i lokalni.

"Želimo da pitamo Srbiju da li želi put reformi ili povratak na staro", kaže Gojkovićeva i dodaje da će SNS svoju politiku predstaviti biračima, odnosno ponuditi konkretan politički i ekonomski program.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво