Vulin: Na sve izbore idemo zajedno sa SNS

Pokret socijalista će na sve izbore izaći zajedno sa Srpskom naprednom strankom, izjavio je večeras lider te stranke Aleksandar Vulin.

"Naša koalicija, koja postoji od 2008. godine, nastaviće da postoji i nastavićemo da se borimo za bolju, pravedniju, pošteniju Srbiju nego što je bila ona Srbija koju smo zatekli nakon što smo konačno uspeli da sklonimo stranke bivšeg režima sa vlasti", rekao je Vulin u Sremskoj Mitrovici, gde je prisustvovao izbornoj konferenciji PS u tom gradu.

Pokret socijalista, kazao je Vulin, zadovoljan je zbog odluke o raspisivanju parlamentarnih izbora i mislimo da je odluka došla u pravo vreme.

"Mislimo da je ovo jako dobra prilika da potpišemo jedan novi ugovor sa Srbijom, da se obratimo Srbiji sa svim našim idejama i stavovima, da se pozovemo na ono što smo radili svo ovo vreme i da vidimo šta Srbija misli kuda i kako treba ići dalje", rekao je lider PS, koji je i ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

"Mi se za fotelje ne držimo, mi se za vlast ne držimo. U vreme kada imamo apsolutnu većinu i mogućnost da tu vlast držimo do poslednjeg dana, mi smo se opredelili da razgovaramo sa Srbijom i da ponudimo novi sporazum Srbiji", istakao je Vulin.

"Mi nismo kao Bojan Pajtić, koji se drži do poslednjeg sekunda svoje vlasti, bez obzira koliko ga građana podržava, odnosno ne podržava. Ali, evo, došlo je vreme da i on pogleda istini u oči, a mi smo uvek spremni da razgovaramo sa svojim narodom", rekao je Vulin.

On je napomenuo da PS deluje u više od 120 opštinskih odbora i da je ova izborna konferencija prilika da se obnovi stranačko rukovodstvo u Sremskoj Mitrovici i "pokaže u kojoj smo meri spremni za naredne parlamentarne, pokrajinske i lokalne izbore".

Na Izbornoj konferenciji delegati su izabrali novi sastav Gradskog odbora Pokreta socijalista Sremska Mitrovica, koji će i u narednom periodu predvoditi dosadašnji poverenik Dejan Umetić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво