SNS: Licemerno da Božović štiti interese građana

Srpska napredna stranka ocenila je da je licemerno da funkcioner Demokratske stranke zastupa interese građana koje je njegova stranka opljačkala i zadužila, pošto je Balša Božović prethodno kritikovao gradsku vlast zbog, po njemu, loše organizacije čišćenja snega.

SNS je naveo da se Božović probudio iz zimskog sna i odlučio da kritikuje i traži ostavke zbog čišćenja snega "koji nije ni primetio dok je padao".

Naprednjaci navode da je Beograd pogodilo nevreme, sneg koji je nanosila jaka košava i temperatura od minus devet, a da je hiljade zaposlenih u javnim preduzećima dalo sve od sebe da očisti ulice.

"U uslovima dok je vetar nanosio sneg ponovo, to je bilo teško, ali oni su herojskim naporima uspeli da obezbede da gradski prevoz funkcioniše, a potom i čim je vetar stao i da za manje od 24 sata očiste grad", navode naprednjaci.

Dodaju da su komunalcima u tome pomogle hiljade Beograđana koji su čistili ispred svojih kuća.

"Mladi Božović je očigledno sve to prespavao. Zašto bi se budio kada njemu gradski prevoz ne treba, jer se vozi automobilom. Čišćenje ga ne interesuje, jer živi u najužem centru grada osim ako mora da obilazi zgradu u ulici Strahinjića Bana koju je izgradio za vreme vlasti njegove stranke, a na posao ne mora da ide, jer drži kafić još iz studentskih dana", primetili su naprednjaci.

Božović je ranije danas ocenio da je organizacija čišćenja snega u Beogradu bila loša i da odgovornos za to snosi gradonačelnik, a ne građani.

"Nikada se neću složiti sa tvrdnjama gradonačelnika da su građani krivi što ulice nisu očišćene i što kritikuju vlast iz svojih "toplih domova". Niti su domovi topli, niti je grejanje jeftino, niti su građani ti koji upravljaju komunalnim sistemom u Beogradu", naveo je Božović u saopštenju.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво