Gašić: Vučić je najugroženija ličnost u zemlji

Premijer Srbije Aleksandar Vučić je, prema procenama bezbednosnih službi, najugroženija ličnost u zemlji, a Vojska Srbije apsolutno je spremna da premijera sačuva, izjavio je ministar odbrane Bratislav Gašić u Priboju.

Bratislav Gašić je naveo da je za bezbednost premijera zadužena Vojska Srbije i da je ona apsolutno spremna da odgovori na sve pretnje i bezbednosne rizike, koji mogu na bilo koji način da ugroze premijera.

Govoreći o bezbednosnim rizicima, a podsetivši na ubistvo premijera Zorana Đinđića, Gašić je ocenio da su isti akteri i danas na sceni Srbije.

"To su političko-kriminalno-tajkunsko-medijski akteri, a oni su bili prisutni i kada se desio taj nemili događaj", konstatovao je Gašić, ali i primetio da subordinacija svih bezbednosnih službi daje dovoljno podataka kojima se svakodnevno bavi posebno formiran štab u Ministarstvu odbrane, o čemu, dodao je, ne može da iznese više podataka.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи