PS: Dojstojanstvo vratiti kad DS vrati pokradeno

Pokret socijalista poručio je predsedniku DS-a Bojanu Pajtiću da je jedini način da građanima Srbije vrate dostojanstvo i nadu da bivše i sadašnje funkcionere te stranke nateraju da "vrate bar deo onoga što su prethodnih 15 godina pokrali i opljačkali".

"Svesni smo, kao i građani, da ste dobar deo tog novca odavno potrošili na kupovinu glasova, svoje bahaćenje i letovanja od mesec dana, ali kada bi vratili i deset odsto od onog koliko ste opljačkali, državi i građanima bi mnogo značilo", poručuju iz PS.

Kako navode u saopštenju, Pajtić je čovek tokom čije je vladavine "opljačkana Razvojna banka Vojvodine, Tesla banke, opustošeni pokrajinski budžet i mnogobrojni pokrajinski fondovi".

"Ukoliko želi da preuzme odgovornost za to u potpunosti se slažemo, pošto je i red da on kao čovek koji je bio na čelu kriminalne pokrajinske vlade odgovara za sve što je pod njegovom vlašću učinjeno građanima", dodaje se u saopštenju.

Ranije danas Pajtić je na debati "Evropska pitanja, srpski odgovori" rekao da DS u svakom trenutku može da preuzme odgovornost u državi, daleko bolje i adekvatnije nego aktuelna vlast.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи