Veselinoviću kazna od 6.829, u Fondu za lečenje dece 47.000 dinara

Skupštinski Odbor za administrativno-budžetsko i mandatno-imunitetska pitanja kaznio je danas sa nešto više od 6.000 dinara poslanika Pokreta za preokret Janka Veselinovića, zbog izrečene opomene na jednoj od prethodnih sednica parlamenta.

Predsednik tog skupštinskog tela Zoran Babić saopštio je da je sa usvajanjem te odluke Fond za lečenje dece od retkih bolesti, u koji idu sredstva od naplaćenih kazni, raspolaže sa 47.000 dinara, a da će se do kraja ove godine doneti odluka oko upućivanja tih sredstava.

Veselinoviću je zbog izrečene opomene na sednici održanoj 12. novembra izrečena kazna u visini od 10 odsto osnovne plate poslanika, a to je 6.829 dinara.

Šef poslanika SDS Marko Đurišić rekao je da želi da plati svoju kaznu "iako je pomilovan", na šta mu je Babić odgovorio da "nije pomilovan, već da mu nije ni izrečena kazna", ali da svakako može da uplati ako hoće ta sredstva u Fond za lečenje dece od retkih bolesti.

Babić je dodao da su sredstva u celom aktuelnom sazivu republičkog parlamenta išla na tu stranu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи