"DS ne želi da građani žive bolje"

Potpredsednica SNS-a Zorana Mihajlović ocenjuje da će projekat "Beograd na vodi" doneti mnogo koristi Srbiji i dodala da joj je žao što to ne razume poslanik DS-a Balša Božović koji je zbog tog projekta podneo krivičnu prijavu protiv nje.

Zorana Mihajlović je rekla da je šteta što narodni poslanik DS-a ne shvata da njegovo delovanje šteti Srbiji i građanima.

"Razumem da opozicioni poslanik Božović bude protiv projekta 'Beograd na vodi' zato što njegova stranka nije imala znanja, volje i hrabrosti da se upusti u jedan ovakav projekat. Ali ne razumem da neko, pa i poslanik Božović, može da bude protiv toga da se uposli domaća građevinska industrija", navodi Mihajlovićeva.

Potpredsednica SNS-a je dodala da ne može da razume da bilo ko, pa i Božović, bude protiv otvaranja novih radnih mesta, da bude protiv toga da Beograd uredi svoju obalu i dobije prostor kojim će se ponositi svi građani Srbije.

"Da li je zbog svega ovoga poslanik Božović podneo prijavu protiv mene kao potpisnika koji je u ime Vlade Srbije potpisao ugovor o realizaciji ovog projekta. 'Beograd na vodi' nije samo vizija premijera Aleksandra Vučića, to nije vizija samo svih onih koji Srbiji žele dobro. To je vizija svih nas u SNS-a jer je reč o projektu koji gura Srbiju napred", navela je potpredsednica naprednjaka.

Mihajlovićeva je dodala da je Božović "mogao da podnese prijavu i zbog dolaska 'Ikee', 'Lidla', zbog toga što MMF pozitivno ocenjuje reforme koje sprovodi Vlada Srbije, zbog toga što smo skočili na listi Svetske banke".

"'Beograd na vodi' doneće korist svim građanima Srbije, pa i poslaniku Božoviću. Samo je šteta za Srbiju što ima narodne poslanike koji ne žele da naši građani žive bolje", navela je Mihajlovićeva.

Poslanik DS-a Balša Božović podneo je krivičnu prijavu protiv ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović, zbog toga što je potpisala ugovor o projektu "Beograd na vodi", za koji je ocenio da je štetan.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи