Ima li jedinstva u vladajućoj koaliciji

I danas u javnosti traje polemika o tome ima li jedinstva u Vladi i u vladajućoj stranci. Da sumnja postoji, čulo se i od ministra Stefanovića – u intervjuu "Večernjim novostima" rekao je da i u Vladi i u SNS-u postoje ljudi koji su naklonjeni protivnicima. Upitana da komentariše te tvrdnje, ministarka Zorana Mihajlović kaže da je saglasna.

Ko je u SNS-u i u Vladi protiv Vlade i danas je tema, i danas bez konkretnih imena. I u stranci i u Vladi, ministar Stefanović vidi ljude koji su protiv premijera, a sve ih, primećuje, odskora povezuje nevidljiva ruka.

"Vučiću sam često ukazivao na to da u Vladi, ali i unutar SNS-a, postoje pojedinci koji su naklonjeni našim protivnicima i kojima se ne sviđa veliki posao koji je započeo, jer ih sputava u ostvarivanju sitnih ličnih interesa", rekao je Stefanović u intervjuu Večernjim novostima.

Među imenima, danima se direktno i indirektno spominjalo ime ministarke Zorane Mihajlović. Takve tvrdnje juče je nazvala "urbanim legendama", a danas ponavlja poruku.

Mihajlovićeva ističe da se slaže sa onim što je Stefanović rekao u intervjuu. "Ponoviću ono što sam na kraju rekla – drugari, nastavite da radite svoj posao zbog kojeg vas je Vučić postavio na određene funkcije, kao što ja radim svoj, zbog kojeg me je Vučić postavio na funkciju koju obavljam", dodala je Mihajlovićeva.

U medijima je sporna bila i njena proslava slave, kako se navodilo, u hotelu, bez ijednog funkcionera SNS-a, u prisustvu američkog ambasadora.

"Ispada da je moja slava važnija od Ivkove slave, traje više od tri dana", rekla je Mihajlovićeva.

A danas se bavila rodnim budžetiranjem sa 20 predstavnika opština. Novinare je zanimalo zašto se nije bavila kapitalnim projektima u Kini.

Ministarka Mihajlović ističe da se tako dogovorila sa premijerom. "Ne moramo svi da budemo u Kini, ali svi radimo isti posao", kaže Mihajlovićeva.

Na istom radi i sa predstavnicima opština – cilj je, tvrde, da se u republičkom budžetu i na lokalu u narendoj godini odvoji novac za ekonomsko osnaživanje žena.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи