SNS: MUP profesionalno obavlja svoj posao

Srpska napredna stranka saopštila je da je policija postupila po prijavi Miroslave Milenović da je prate nepoznate osobe, a da na nadležnim državnim organima ostaje da ustanove zašto o navodnom napadu na nju nije obavestila ni policiju, niti obavila zdravstveni pregled.

Reagujući na izjavu ministra unutrašnjih poslova vlade u senci DS-a Dragana Šutanovca da ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović treba da odgovori da li policija nije bila u stanju da zaštiti Milenovićevu ili zbog političkih pritisaka nije želela to da uradi, naprednjaci poručuju da će narednih dana biti jasnije zašto je Milenovićeva odbila saradnju sa policijom i tužilaštvom i koji političar stoji iza njenih medijskih nastupa.

SNS poručuje da na nadležnim državnim organima ostaje da ustanove zašto Milenovićeva o navodnom napadu nije obavestila ni policiju, niti obavila zdravstveni pregled, ali je stigla da obavesti medije o tome da navodno strahuje i da se navodno neko plaši njenog izveštaja.

Šutanovcu "o čijoj stručnosti najbolje govori činjenica da je jedino sposoban da sedi u Pajtićevoj vladi oformljenoj za dangubljenje i fabrikovanje lažnih afera", naprednjaci poručuju da pripadnici MUP-a posao obavljaju profesionalno, posebno kada je u pitanju zaštita osnovnih prava i sloboda građana.

"Poput šefa Bojana Pajtića, osvedočenog lažova, koji beži glavom bez obzira samo na pomen reči detektor laži, policijski ekspert Šutanovac nastavlja da niže laži jednu za drugom, i pokušava da obmane javnost kako bi urušio integritet pripadnika policijskih snaga i nadležnih državnih organa", navodi SNS.

Naprednjaci poručuju i da to što Demokratska stranka danas nema ni pet odsto podrške građana pokazuje šta građani misle o funkcionerima DS-a, koji su, kako navode, zloupotrebljavajući javne funkcije, burazersko-tajkunskim vezama, postali najbogatiji ljudi u državi.

Šutanovac je u pisanoj izjavi naveo da ministar Stefanović mora biti smenjen, bez obzira na to da li je policija bila nesposobna da zaštiti gospođu Milenović ili to nije želela.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи