SNS: NUNS odavno zavisan od DS-a

Srpska napredna stranka saopštila je da je Nezavisno udruženje novinara Srbije “odavno zavisno” udruženje Demokratske stranke.

"Pitamo čelnike ovog udruženja da li to oni žele da zabrane Srpskoj naprednoj stranci pravo na drugačije mišljenje i da, kada nešto nije istina, da ne smemo da to javno kažemo, jer nije istina ono što su RTS i Zoran Panović saopštili?", ističe se u saopštenju Službe za informisanje SNS-a, prenosi Tanjug

SNS, takođe, pita, da li to, po NUNS-u, u Srbiji sme da postoji samo jedna istina - ona koja odgovara Demokratskoj stranci?

NUNS je ranije danas, povodom reagovanja SNS-a na gostovanje glavnog i odgovornog urednika lista Danas Zorana Panovića u Drugom dnevniku RTS-a, saopštio da SNS vrši pritisak na uređivačku politiku javnog servisa.

SNS u saopštenju za NUNS kaže da je, "da bi građanima bilo jasnije, to isto ono udruženje koje je pre nekoliko dana stalo u odbranu ugleda i časti onih koji krše prava maloletnih lica i koji su pozivali, više puta, na ubistvo Aleksandra Vučića".

"Srpska napredna stranka poručuje da je zgrožena otvorenim pritiskom čelnika NUNS-a koji očigledno žele da ukinu pravo Srpskoj naprednoj stranci da misli, govori, piše drugačije, a svima je jasno da RTS-u i Panoviću niko nije zabranio ništa, pa čak i da iznose neistine o Srpskoj naprednoj stranci", ističe se u saopštenju.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво