Odbijen predlog DS-a za anketni odbor o prisluškivanju

Poslanici Skupštine Srbije odbili su predlog Demokratske stranke da se u dnevni red sednice uvrsti odluka o formiranju anketnog odbora o aferi prisluškivanja. Taj predlog podržalo je samo 12 poslanika.

Demokratska stranka je prošle nedelje najavila da će u skupštinsku proceduru uputiti predlog o formiranju anketnog odbora radi utvrđivanja činjenica i okolnosti u kojima se dogodilo prisluškivanje i objavljivanje transkripta razgovora Lidije Udovički i lidera DS-a Bojana Pajtića, prenosi Tanjug.

Demokrate su tom prilikom objasnile da bi cilj tog odbora bio da odgovore na pitanja ko je prisluškivao Pajtića i po čijem nalogu, da li je postojao nalog od strane suda za prisluškivanje, ko su lica i iz koje su službe koja su za to odgovorna.

Poslanici su započeli drugu sednicu jesenjeg zasedanja, a najpre raspravljaju o setu zakona u oblasti železnica i potvrđivanju tri međunarodna sporazuma u oblasti saobraćaja.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво