Mihajlovićeva apeluje da se ne dozvoli prijem Kosova u Unesko

Vlada Srbije bori se da ne dođe do prijema Kosova u Unesko, rekla je ministarka građevinarstva, saobraćaja i inrastrukture Zorana Mihajlović i apelovala na sve zemlje koje o tome odlučuju da ne dozvole prijem Kosova u tu organizaciju.

Ministarka Mihajlović je uoči predstavljanja programa "Žene u biznisu", u hotelu Metropol, rekla da je pitanje prijema Kosova u Unesko teško i ozbiljno pitanje za Srbiju, prenosi Tanjug.

"Vlada Srbije se bori da u zadatim uslovima i okvirima svakako ne dođe do prijema Kosova u Unesko. To je za nas vrlo teško i ozbiljno pitanje", rekla je Mihajlović.

Mihajlović ističe da ne misli da neko ko je učestvovao u uništavanju naših kulturnih dobara na Kosovu sada može da čuva ta dobra.

"Mi ćemo se zaista boriti i apelujem na sve zemlje da prosto ne dozvole takav ulazak Kosova u Unesko", dodala je Mihajlović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи