Policija podigla nivo bezbednosti u Kosovskoj Mitrovici

Zbog kvalifikacione fudbalske utakmice između Albanije i Srbije u Elbasanu u Kosovskoj Mitrovici policija je podigla nivo bezbednosti na viši nivo.

Regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić rekao je za Tanjug da je policija podigla mere bezbednosti na viši nivo i da se to odnosi naročito na po podne pa sve do završetka večerašnje utakmice, koja se igra u Albaniji.

"Biće angažovano 110 policijskih službenika koji će brinuti o sigurnosti svih građana", rekao je Bojić i dodao da će prisustvo policije naročito biti povećano u multietničkim sredinama u gradu, ali i u centru Mitrovice.

Utakmica fudbalskih selekcija Albanije i Srbije igra se večeras u Elbasanu, u okviru kvalifiklacija za Evropsko prvenstvo 2016. u Francuskoj.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво