Читај ми!

SNS: Pajtić da podnese ostavku

Srpska napredna stranka pozvala je lidera DS-a Bojana Pajtića da podnese ostavku na mesto pokrajinskog premijera, a Demokratsku stranku da se ne bavi izmišljenim aferama.

U odgovoru na današnje saopštenje Demokratske stranke, naprednjaci poručuju Bojanu Pajtiću da "ako ikada ode na svoje radno mesto, uradi bar jednu korisnu stvar za građane Vojvodine i napiše dugo očekivanu ostavku na mesto pokrajinskog premijera", prenosi Tanjug.

"Demokratskoj stranci poručujemo da kada se oglase sledeći put bar nešto konkretno kažu, a ne da se bave izmišljenim aferama, na primer, zašto je Bojan Pajtić sa svojim partnerom Redžepovićem (Danilom, vlasnikom sajta "Telepromter") prisluškivao sam sebe", navodi SNS u saopštenju.

Naprednjaci tvrde da su demokrate po ko zna koji put uhvaćene u laži, te da građani i dalje od njih očekuju da objasne kako su "pljačkali Razvojnu banku Vojvodine, Fond za razvoj, različite pokrajinske fondove, kako su od državnih para kupovali nakit i nameštaj, kako su parama svih građana opremali svoje poslovne prostore".

Iz SNS kažu da građani očekuju odgovore i na pitanje kako su iz DS "otimali pare namenjene poplavljenima i svojim kućama odnosili građevinski materijal namenjen izbeglicama, kako su 'pumpali' račune, finansirali nepostojeće projekte, kako su oštetili državu i građane dajući kredite svojim prijateljima tajkunima i stranačkim miljenicima za koje su znali da nikad neće biti vraćeni, kako su opljačkali čak i decu sa posebnim potrebama".

"Pitamo demokrate kada će da vrate sve pare koje su oteli od građana Srbije?", navode naprednjaci u saopštenju.

DS je ranije danas u saopštenju pozvala premijera Srbije Aleksandra Vučića da, umesto što sa "podsmehom" govori o "fabrikovanim" aferama, pogleda zvanična dokumenta koja je ta stranka stavila na uvid javnosti, a u kojima se jasno vidi da država reketira investitora.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи