Читај ми!

Nikolić u četvrtak i petak u poseti Sloveniji

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić boraviće u zvaničnoj poseti Republici Sloveniji u četvrtak i petak, 8. i 9. oktobra, gde će se sastati sa državnim vrhom te zemlje, saopštila je Služba predsednika Srbije za saradnju sa medijima.

Prilikom posete Sloveniji predsednikTomislav Nikolić će se sastati sa predsednikom države Borutom Pahorom, predsednikom Državnog zbora Republike Slovenije Milanom Brglezom i premijerom Mirom Cerarom, prenosi Tanjug.

Prvog dana posete, predsednik Srbije će prisustvovati otvaranju izložbe "Naučnik koji je obeležio vek komunikacija 1915-2015", posvećene Mihajlu Pupinu, u Istorijskom atrijumu Gradske kuće u Ljubljani.

Nikolić će drugog dana posete posetiti grad Bled, gde će zajedno sa Pahorom i gradonačelnikom Bleda Janezom Fajfarom, prisustvovati svečanoj ceremoniji otkrivanja spomenika srpskom naučniku, književniku i diplomati Mihajlu Pupinu, nakon čega će se predsednik Repulbike Srbije obratiti prisutnima.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара