Читај ми!

SDS: Kako će biti vraćen novac od "Infostana"

Beogradski odbor SDS-a upitao je na koji način će biti refundiran novac građanima, koji su greškom "Infostana", u okviru septembarskih računa uplatili i 200 dinara za osiguranje domaćinstva.

SDS je upitao i da li će, s obzirom na izjavu predsednika beogradskog parlamenta Nikole Nikodijevića da građani neće biti oštećeni ni za jedan dinar, finansijske troškove štampanja i distribucije 390.000 novih septembarskih računa platiti iz svog džepa Nikodijević, ili sada već bivši direktor "Infostana" Veselin Marković, prenosi Tanjug.

"Na osnovu grubih procena, došli smo do saznanja da će troškovi štampanja i distribucije novih računa biti viši od tri miliona dinara", kažu u SDS.

Ta stranka poručuje da je "Infostan" prekršio više zakonskih odredbi, pa ocenjuje kao skandaloznu izjavu Nikodijevića da "veruje da nisu prekršeni zakoni".

"Zabrinjavajuća je činjenica da predsednik Skupštine grada, nakon svega, ne zna da li je ili nije povređen zakon, iako je jasno da je prekršeno bar pet zakona, uključujući Zakon o zaštiti potrošača i Zakon o zaštiti podataka o ličnosti. Nažalost, ovakve situacije su dokaz da gradske sisteme vode nestručni i nekompetentni ljudi", rekao je predsednik Gradskog odbora SDS-a u Beogradu Aleksandar Ivanović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи