SNS: Pitajte Pajtića zašto je sam sebe prisluškivao

Srpska napredna stranka poručila je Demokratskoj stranci da, umesto što gubi vreme na pisanje besmislenih saopštenja, pitaju svog predsednika Bojana Pajtića zašto je prisluškivao sam sebe, i ponovo zatražila da Pajtić podnese ostavku na mesto pokrajinskog premijera.

"Poručujemo DS-u, onima koji su danima obmanjivali javnost povodom grafita 'Smrt Pajtiću', a koji sada ćute, jer je dokazano da je to radio njihov član, da pre nego što izgovore reč korupcija prvo pitaju šefa vojvođanskog režima kakve je dilove, i sa kim, sklapao, jer je svim građanima poznato da je korupcija srednje ime Bojana Pajtića", navodi SNS, prenosi Tanjug.

Naprednjaci, kako je saopšteno, zahtevaju da Pajtć, za koga kažu da je oličenje pljačke, nameštenih tendera, otimanja narodnih para, odmah podnese ostavku na mesto premijera AP Vojvodine jer su građani siti njegovog nerada, lopovluka, bahatosti, laži i manipulacija.

SNS je saopštio i da su građani Srbije još jednom imali prilike da vide da je na čelu pokrajinske vlade šef Demokratske stranke Bojan Pajtić. koji je personifikacija nezapamćene pljačke narodnih para, laži i podmetačina, saopštila je večeras Srpska napredna stranka.

"Razumemo da je Bojan Pajtić jako razočaran, jer mu ponovo nije uspela fabrikovana afera", naveli su naprednjaci i dodali da "kumovsko-mafijaški režim Bojana Pajtića grčevito pokušava, doduše neuspešno, da sve ostale ljude u Srbiji gurne u blato u kome oni sprovode svoje burazersko-kriminalne dilove".

"Trio najvećih lopova Bojan Pajtić, Dušan Elezović i Igor Pavličić misle da je cela Srbija mafijaško leglo kao što su njih trojica", navodi se u saopštenju SNS-a.

Oglasio se i Gradski odbor SNS-a koji je poručio da Demokratska stranka nema pravo da govori Beograđanima bilo šta, pošto su članovi njihove stranke više od 10 godina pljačkali građane glavnog grada i pustošili budžet, kako bi u svoje dzepove stavili milione.

Reagujući na navode Gradskog odbora DS o protivzakonitom pokušaju JKP "Infostan" da od Beograđana otme novac stavkom u računu za plaćanje 200 dinara za osiguranje koja nije ugovorena, Gradski odbor SNS saopštava da upravo oni koji su učestvovali u lopovskim mahinacijama i koji su ispraznildžepove i građana, kako bi napunili sopstvene, danas drže moralne lekcije.

"Građani pljačkašku vlast DS u Beogradu mogu samo da pamte po brojnim aferama, koje je teško i pobrojati. Njihova vladavina u glavnom gradu slobodno se može nazvati organizovanom pljačkom", navodi se u saopštenu Gradskog odbora SNS.

Navodi se i da su samo prilikom rekonstrukcije Bulevara kralja Aleksandra, kada je tadašnja gradska vlast namestila tender, Beograđani oštećeni za više od 650 miliona dinara.

"Beograđani ne zaboravljaju ni lopovsku ugradnju podzemnih kontejnera gde su demokrate oštetile budžet JKP "Gradska čistoća" za 170 miliona dinara, kako bi sebi obezbedili lagodan život", saopštava Gradski odbor SNS.

Za repliku Terazija u Novom Beogradu, navod se, demokrate su od građana ukrali 114 miliona dinara, iako to "remek delo" od kartona nikada nije završeno, niti je ikada korišćeno.

"O šteti od više stotina miliona dinara koje su napravljene u preduzećima JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" i JKP "Beograd put" bolje i da ne govorimo", navode napednjaci i dodaju da demokrate nijedan projekat u Beogradu nisu pokrenuli ukoliko unapred nisu izračunali kolika će biti njihova novčana korist u celom poslu.

Dok su demokrate bile na vlasti, navodi Gradski odbor SNS, rukovodstvo JKP "Infostan" pravilo je aranžmane sa humanitarnim organizacijama, poput fonda Katarine Rebrače, koja je osumnjičena da je sa saradnicima protivzakonito prisvojila 37 miliona dinara.

"Zbog svega ovoga građani Beograda neće dozvoliti da demokrate više ikada upravljaju njihovim životima, niti će zaboraviti njihovu dugogodišnju organizovanu pljačku", zaključuje se u saopštenju. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи