Читај ми!

Šešelj pozvao građane da ne kupuju robu iz Hrvatske

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj ocenio je da je zabrana ulaska svih roba proizvedenih u Hrvatskoj dobar potez Vlade Srbije. Pozvao je građane da ne kupuju robu iz Hrvatske niti da kupuju u prodavnicama čiji su vlasnici iz te zemlje.

Šešelj je, na konferenciji za novinare, rekao da se nada da zabrana ulaska svih roba iz Hrvatske neće biti kratkotrajna mera, da neće brzo od toga da se odustane, pod pritiskom Evropske Unije ili bilo koga sa Zapada, prenosi Beta.

"Ta mera mora biti pokazatelj jedne ozbiljnije orijentacije Srbije u spoljnoj politici, pogotovo na balkanskim prostorima", rekao je Šešelj.

Istakao je da to treba da bude pokazatelj nacionalnog ponosa i dostojanstva Srbije, koje se neprekidno narušava.

"Privatizacije Agrokora i Atlantik grupe sprovedene su kriminalnim radnjama i mora se povesti istraga kako je do toga došlo. Za veoma sitan novac Hrvati su sve ovo dobili u vreme osmanlijskog režima. Ljudi koji su u taj kriminal bili umešani moraju da idu u zatvor. Ako ovaj režim zaista namerava da vodi ozbiljne poteze u zaštiti srpskih nacionalnih interesa, onda mora povesti istragu kako je došlo do svih ovih privatizacija", rekao je Šešelj.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи