Читај ми!

Mirović: Pokrajinska vlada nije učestvovala u investicijama

Potpredsednik SNS-a Igor Mirović izjavio je da pokrajinska vlada nije imala nikakvog učešća u realizaciji značajnijih investicija u Vojvodini, pa tako ni kompanije "Svarovski", i pozvao DS da prihvati sud građana na izborima, koji će biti potvrda i aktivnosti oko privrednog oporavka zemlje.

SNS podseća javnost da su Vlada Srbije i premijer Srbije Aleksandar Vučić od početka aktivni u realizaciji investicije kompanije "Svarovski", i to od polaganja kamena temeljca i finansijske pomoći, navodi se u izjavi Mirovića dostavljenoj medijima, preneo je Tanjug.

Napomenuo je da je ta investicija realizovana u skladu sa svim zakonskim i pravnim regulativama, kao i svim drugim vidovima podsticaja ne samo investicija koje dolaze u Suboticu, već i u druge opštine u Vojvodini i celoj Srbiji.

Rezultat je, prema njegovim rečima, jasan - smanjen je broj nezaposlenih, počeo je da raste bruto društveni proizvod, došlo je do stabilizacije javnih finansija i svih drugih ekonomskih parametara koji su za vreme DS-a, tvrdi, bili poražavajuće negativni za državu i društvo.

Mirović je naveo da je "našoj javnosti više nego jasno da pokrajinska vlada nema nikakvnog učešća u realizaciji značajnijih investicija u Vojvodini, kao što nema ni u realizaciji investicije kompanije Svarovski u Subotici".

"SNS poziva DS da prihvati sud građana na izborima, jer će taj sud biti potvrda i aktivnosti oko privrednog oporavka zemlje i zato veoma neobično da demokrate još uvek misle da imaju mnogo rezultata. Oni koji imaju rezultat nikad se ne kriju od građana i njihove izborne odluke kao što je to slučaj sa pokrajinskom vladom", zaključio je Mirović.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво