Читај ми!

Mali: U Vojvodini ništa nije urađeno

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je da građani Vojvodine jasno vide da u Vojvodini ništa nije urađeno i da su to rezultati vladavine DS-a i njenog lidera Bojana Pajtića.

Komentarišući najave lidera DS-a Bojana Pajtića da će se kandidovati za republičkog premijera, Siniša Mali je rekao da sve što građani Vojvodine "vide kad izađu napolje, odnosno kada vide šta nije urađeno", dovoljno govori o njegovoj vladavini, prenosi Tanjug.

"Čuli ste predsednika SNS-a Aleksandra Vučića kako je sabrao glasove podrške koje imaju Pajtić, Šešelj i svi ostali i rekao da smo mi u manjini i da se radujemo što su oni već dobili izbore. Eto samo tako i ja mogu da komentarišem", rekao je Mali tokom posete Gradskom odboru SNS-a u Pančevu.

Mali tvrdi i da opština Ada dobija više novca iz pokrajinskog budžeta od Pančeva, zato što je tamošnji predsednik opštine iz DS-a.

"To je sramota i zato se radujem izborima za nekoliko meseci jer ćemo promeniti i imati pravu vlast u pokrajini koja će pokrenuti i podržati Pančevo", rekao je Mali.

U razgovoru sa članovima Gradskog odbora SNS-a, Mali je rekao da će zajedno raditi na rešavanju problema koji su važni za građane Pančeva.

"Ja sam posle vlasti DS-a u proteklih 15 godina, nasledio praznu kasu i javašluk u javnim preduzećima. Potpuno smo promenili način na koji Gradska uprava funkcioniše i iz tog iskustva i Pančevo može da uči", rekao je Mali. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи