Читај ми!

Jerkov: Vic je što Mihajlovićeva osporava rad Pokrajinske vlade

Demokratska stranka ponovo je pozvala SNS da uporede rezultate rada pokrajinske i republičke vlade, navodeći da su funkcioneri SNS-a jedini ljudi u Srbiji kojima je do "viceva i smejanja dok građani zbog njihove katastrofalne politike sve teže žive".

Povodom izjave potpredsednice vlade i ministarke Zorane Mihajlović da se vojvođanski premijer Bojan Pajtić najavom kandidature za premijera Srbije odrekao Vojvodine i da ta objava zbog njegovog rada podseća na vic, portparolka DS-a Aleksandra Jerkov rekla je da su građani Srbije od Mihajlovićeve dobili samo smanjenje plata, povećanje poreza i novih osam milijardi evra duga, prenosi Tanjug.

"Pokazala je koliko su njene reči istinite kada je obećavala pojeftinjenje struje čim SNS dođe na vlast, mahala fakultetskom diplomom Tomislava Nikolića pokušavajući da dokaže da je prava i optužila nekog od ministara u Vladi čiji je potpredsednik bila da namešta poslove firmi svog prijatelja. Toliko su istinite i ocene o radu Pokrajinske vlade", kaže Jerkov.

Mihajlović, koja je i potpredsednica SNS-a rekla je ranije danas da lidera DS-a Pajtića "rezultati koje je postigao ne bi kandidovali ni za koju funkciju".

Kako je navela Jerkov, "ako išta u politici Srbije može podsećati na vic, to je činjenica da ministarka za napade na koalicione partnere, stranačke kolege i opoziciju osporava rezultate rada Pokrajinske vlade".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара