Читај ми!

Vučić zahvalio Bahumovoj na unapređenju odnosa Srbije i Egipta

Premijer Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je odlazećoj ambasadorki Egipta Menhu Mahrus Bahum što je svojim diplomatskim radom doprinela unapređenju odnosa dve zemlje.

Aleksandar Vučić je izrazio nadu da će uskoro doći i do razmene poseta zvaničnika dveju zemalja na najvišem nivou, što bi dalo veliki podsticaj razvoju saradnje, prenosi Tanjug.

Predsednik Vlade Srbije čestitao je rukovodstvu i narodu Egipta na tome što, i u vreme dok se suočavaju sa terorističkim pretnjama, ostvaruju velike razvojne projekte, poput proširenja Sueckog kanala, navedeno je u saopštenju Kancelarije Vlade Srbije za saradnju s medijima.

Ambasadorka Bahum je rekla da će i po povratku u Kairo nastaviti da doprinosi unapređenju odnosa Srbije i Egipta i njihove bilateralne saradnje u svim oblastima.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво