Читај ми!

DS: Nagrada "Dr Zoran Đinđić" nije ukinuta

Demokratska stranka saopštila je da nagrada "Dr Zoran Đinđić" nije ukinuta već je prebačena sa Pokrajinske vlade pod okrilje Univerziteta u Novom Sadu.

Informacije o ukidanju nagrade nisu tačne i predstavljaju nastavak neistinitog informisanja javnosti i skretanja pažnje sa činjenice da mladi naučnici pod režimom Aleksandra Vučića nemaju nikakvu perspektivu u ovoj zemlji, navodi se u saopštenju demokrata, prenosi Tanjug.

Kako je iz Pokrajinske vlade saopšteno, demokrate navode da se iz njene zvanične odluke jasno vidi da nagrada "Dr Zoran Đinđić" nije ukinuta.

"Pokrajina se nije odrekla ili tome slično, već je, na zahtev Univerziteta u Novom Sadu i u dogovoru sa Ružicom Đinđić, prebačena pod okrilje Univerziteta. Čak nije doneta ni odluka kojom sredstva za ovu nagradu prestaju da se isplaćuju iz budžeta AP Vojvodine", objasnio je DS.

DS poručuje da nikada neće prestati da smatra da je ulaganje u znanje i obrazovanje najveća investicija.

Sve vlasti u kojima učestvuje pomagaće svima koji kroz život žele da se bore radom i poštenjem, a ne kupovinom diploma i stranačkim knjižicama, kao i da nikakvi izmišljeni tekstovi i naslovi neće promeniti tu činjenicu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи