Читај ми!

SNS: Demokrate i "Oluju" koriste za napad

Srpska napredna stranka saopštila je da je skandal što Demokratska stranka koristi svaku priliku da napadne Vladu Srbije, čak i danas, na 20. godišnjicu akcije "Oluja".

Pokazalo se da su demokrate "sramota" Srbije, jer su u nedostatku pijeteta prema stradanju srpskog naroda, napale Vladu koja je nakon 20 godina, donela odluku da se ustanovi Dan žalosti povodom nezapamćenog etničkog čišćenja Srba, smatraju iz SNS, prenosi Tanjug.

"SNS pita Bojana Pajtića u kom delu Hrvatske slavi "Oluju", da li u Zagrebu, Kninu ili negde na moru? SNS je zaprepašćena poslednjim saopštenjem DS u kome kažu da je Vlada Srbije odgovorna za nekakvu 'atmosferu u javnosti koja se kreira zarad političkih poena'", saopštili su naprednjaci.

DS je ranije danas zatražio da se odgovorni za zločine u "Oluji" procesuiraju, da se razreši sudbina nestalih tokom te akcije, kao i da se omogući povratak prognanih Srba iz Hrvatske.

"Pitamo ih da li bi trebalo da svi odemo u Hrvatsku na letovanje, kao njihov stranački šef i šef pokrajinskog režima, i pratimo uživo kako hrvatska vojska paradira slaveći što je na današnji dan, pre 20 godina, počelo etničko čišćenje Srba u akciji 'Oluja'", navode iz SNS.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи