SNS reaguje na ocenu DS-a o zakonu o prodaji nepokretnosti

Srpska napredna stranka saopštila je da predloženi zakon o prodaji nepokretnosti koje su u vlasništvu države ne odgovara demokratama, jer će novac od prodaje državne imovine završiti u državnoj kasi, a ne u njihovim džepovima i na računima njihovih prijatelja tajkuna.

SNS je, reagujući na ocenu demokrata da je taj zakon o kojem bi parlament danas trebalo da se izjasni loš i da predstavlja pljačku građana Srbije, upitala DS zašto je onda potpredsednik DS-a Borislav Stefanović podneo amandman kojim traži da predmet prodaje budu samo nepokretnosti, 618 od ukupno 700, koji su zaključeni u vreme vladavine DS-a.

"Koliko o interesu građana brinu demokrate najbolje govori to što je Stefanović, bivši član UO DIPOS, omogućio pravo zakupa isključivo najbogatijim ljudima, koji su bliski DS-u, a smeta im da građani, obični ljudi, njih manje od stotinu, dobiju pravo da kupe garaže koje su zakupili od države", navode naprednjaci.

SNS je upitala i gde se nalazi lider DS-a i predsednik vlade Vojvodine Bojan Pajtić, da li se, kako su naveli, "odmara od svog nerada u Hrvatskoj ili je otišao na neku drugu luksuznu turističku destinaciju da troši narodne pare".

"SNS se nadala da će bar jedan dan u nedelji DS poštedeti građane svojih licemernih konferencija za novinare i da će, umesto besmislica i neistina, reći ono što najviše interesuje građane Vojvodine - gde se danas nalazi Pajtić", navode napredanjaci.

Komentarišući ocenu demokrata da vlast pokušava da popuni budžet i da se sprema za izbore, naprednjaci pitaju na koje tačno izbore misle.

"Da li misle na pokrajinske izbore, kojih se boje kao đavo krsta, jer su svesni da građani Vojvodine ne tolerišu više lopovluk i nerad Pajtića i demokrata", navode naprednjaci.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво