Читај ми!

Mladi SNS-a tražili Pajtića na radnom mestu

Grupa mladih Gradskog odbora SNS-a u Novom Sadu zatražila je da ih predsednik Pokrajinske vlade Bojan Pajtić primi na svom radnom mestu i da sa njim razgovaraju o nizu pitanja, ali im to nije uspelo jer je on na godišnjem odmoru.

"Pokušali smo da pronađemo Bojana Pajtića na radnom mestu, ali se pokazalo da je to nemoguća misija", rekao je novinarima predsednik mladih novosadskog SNS-a Bojan Marjanović, pošto je grupi od oko 20 mladih naprednjaka rečeno na ulazu u zgradu Pokrajinske vlade da je njen predsednik na godišnjem odmoru, javlja Tanjug.

Marjanović je rekao da Pajtić ima vremena za sve osim da se bavi svojim poslom i građanima Vojvodine i dodao da predsednik Pokrajinske vlade može da se nađe svuda osim na svom radnom mestu u toku radnog vremena.

"Nije ga bilo sramota da, posle toliko nepojavljivanja na poslu, uzme službeni godišnji odmor i da ode na letovanje", naveo je Marjanović i u ime novosadskih mladih naprednjaka poručio Pajtiću da se "barem malo ugleda na Aleksandra Vučića, koji, za razliku od njega, nikad ne uzima godišnji odmor".

Vučić je svakodnevno na svom random mestu, duže od radnog vremena, čak i vikendom i "bori se za građane Srbije", rekao je Marjanović i pozvao Pajtića da bar "poseti svoje radno mesto" kad se vrati sa godišnjeg odmora.

Umesto bavljenja svojim poslom, Pajtić se bavi "stranačkim stvarima", da ide na mitinge DS-a po Srbiji, da drži stranačke konferencije u Beogradu, a "ima čak i vremena da obilazi solarijume i teretane, kako bi se posle polu go promovisao na Štrandu", rekao je Marjanović.

Marjanović je dodao da su mladi naprednjaci hteli da sa Pajtićem razgovaraju o tome šta je uradio za građane Vojvodine u proteklih 15 godina, koliko je DS na vlasti u pokrajini i da ga pitaju "gde su milioni koje je DS pokrao iz Razvojne banke i pokrajinskih fondova".

"Hteli smo da vidimo i što se Pajtić plaši pokrajinskih i lokalnih izbora", rekao je Marjanović, posle svojevrsnog performansa mladih SNS-a ispred zgrade Pokrajinske vlade.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи