DS: Babićev sat na aukciji

Sat koji je šef poslaničke grupe SNS Zoran Babić dao poslaniku DS Balši Božoviću stavljen je na licitaciju, saopštila je Demokratska stranka, navodeći da će sav prihod od prodaje ići u dobrotvorne svrhe i da će svakom ponuđaču biti zagarantovana anonimnost.

Zainteresovani mogu da ponude cenu za Babićev sat na veb stranici www.limundo.com navodi DS i dodaje da je sajt www.skupstinskisat.com koji juče postavljen iznenada "pao" i da operateri rade na njegovom što bržem ponovnom uspostavljanju, prenosi Tanjug.

Babić je nedavno na sednici parlamenta Božoviću ponudio da menjaju satove i imovinu, na šta je Božović pristao, ali pošto nije imao sat uzeo je Babićev.

"Nakon toga je Božović ponudio Babiću da menjaju i imovinu, ali Babić se pravio da tu ponudi nije čuo", navodi DS i dodaje da Babićev sat košta 44.000 dinara, a da je Babić tvrdio da ga je platio 8.000 dinara.

Balša Božović, kako se navodi u saopštenju, kaže da će, iako je Babićeva namera bila isključivo da prikaže sebe kao siromašnog i skromnog čoveka, "iz njegove neuspešne samopromocije ipak proizaći nešto dobro".

Božović navodi da će celokupna sredstva od prodaje sata dobiti neko od mnoštva pametnih, mladih, sposobnih ljudi u Srbiji koji cene znanje i ne žele da kupuju diplome i da će tako makar neko ko pripada toj grupi dobiti nešto od SNS, a ne samo oni koji kupuju diplome, naučna zvanja i kroz život prolaze preko veze.

"Ne verujem da će se Babić opametiti ni posle gubitka svog sata, mislim da će nastaviti u radikalskom stilu da govori neistine, kleveće i lažno optužuje, ali makar će neko od mladih talenata Srbije imati neku korist", rekao je Božović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво