SNS: Što je bolje građanima, to je gore DS-u

Demokratska stranka i njihov lider Bojan Pajtić po ko zna koji put su pokazali da im smeta svaki uspeh Srbije i da se otvoreno protive ozdravljenju ekonomije države, povećanju penzija i plata i boljem životu građana, saopštila je Srpska napredna stranka.

"Još jednom se pokazalo tačno načelo da što je bolje građanima, to je gore Demokratskoj stranci i obrnuto", navodi SNS komentarišući optužbe demokrata da premijer Aleksandar Vučić najavljuje povećanje plata i penzija samo zbog rejtinga svoje stranke, prenosi Tanjug.

Naprednjaci navode da DS, koja je najodgovornija za sistematsko pljačkanje i propadanje države, stranačko zapošljavanje, otpuštanje radnika i uništavanje preduzeća, ne može da se pomiri sa činjenicom da rad i domaćinska politika Vlade Srbije, na čelu s Vučićem, daju rezultate.

"Prosvetari, policajci, prosvetni i zdravstveni radnici, penzioneri i svi drugi građani Srbije odlično su, na svojoj koži, mogli da osete koliko se DS brinula o njima, što su jasno pokazali i što pokazuju na svakim izborima", navodi SNS.

Naprednjacima je, navode, veoma žao što demokrate nisu u stanju da sakriju zavist zbog dobrih rezultata koje postiže Vlada Srbije i što im ni najmanje nije stalo do dobrobiti građana.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи