Читај ми!

SNS: DS oterao investitore

Srpska napredna stranka ocenila je da je Demokratska stranka svojim "lopovlukom i neradom" bez posla ostavila više od pola miliona građana, oterala investitore i od Srbije napravila pustoš.

Naprednjaci su naveli da je najveća investicija za vreme vladavine demokrata to što je njihov prijatelj Miroslav Mišković prodao "Maksi" Belgijancima, prenosi Tanjug.

SNS pita demokrate i njihovog lidera Bojana Pajtića zašto se nisu setili industrijskih zona po principu ključ u ruke dok su vladali Srbijom i zašto to nisu ponudili investitorima.

"Umesto toga, umeli su da princip ključ u ruke primenjuju samo na svoje vile i skupocene stanove u koje su se uselili, pljačkajući narod i državu", navode naprednjaci.

Navode i da se rezultati demokrata u Vojvodini ogledaju u tome koliko je Pajtić oteo narodnih para iz Razvojne banke Vojvodine, Fonda za razvoj, Fonda za pokrajinske investicije, iz pokrajinskih rezervi, kao i koliko je oteo novca od dece sa posebnim potrebama kao u slučaju Heterlend.

SNS poručuje demokratama da ne vređaju inteligenciju građana svojim besmislicama i šarenim lažima i da puste odgovorne ljude, koji znaju gde im je radno mesto i isključivo rade u interesu građana, da poprave sve što su demokrate uništile i od Srbije naprave modernu i ekonomski jaku zemlju.

Naprednjaci su, navodeći da Pajtić ni danas ne radi ništa i da ponovo nije na radnom mestu, pitali predsednika vlade Vojvodine šta je potrebno da se desi da bi uradio nešto korisno za građane pokrajine i otišao na posao.

"Osim ako nije u međuvremenu dao ostavku na mesto premijera vlade Vojvodine, a zaboravio da obavesti građane, pa mu je jedini posao sada da statira na urnebesnim konferencijama za novinare u sedištu DS-a u Beogradu", navodi SNS.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво