Читај ми!

SRS organizuje protest na godišnjicu "Oluje"

Srpska radikalna stranka najavila je da će na dvadesetu godišnjicu akcije "Oluja", 5. avgusta, organizovati protestne demonstracije ispred ambasade Hrvatske u Beogradu.

Funkcionerka SRS-a Vjerica Radeta rekla je na konferenciji za novinare u sedištu SRS-a da je protestno okupljanje zakazano za 17 sati.

Radeta je kritikovala premijera Aleksandra Vučića zbog jučerašnje posete tri člana Predsedništva Bosne i Hercegovine Beogradu, ocenivši da je to bila "parada" namenjena nemačkoj kancelarki Angeli Merkel.

"On (Vučić) time nije uspeo da pokrije svoju sramnu odluku o odlasku u Potočare. Ništa nije rekao za ogroman broj zločina koji je počinjen nad srpskim narodom", rekla je Vjerica Radeta i dodala da će "Republika Srpska uvek biti srpska".

Upitana da li ima informacija o tome kada bi lider stranke Vojislav Šešelj mogao da bude izručen Haškom tribunalu, odgovorila je da se ništa ne zna jer Vlada Srbije i Hag "vode tajne pregovore".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи