Читај ми!

Vučević: Pokrajinske i lokalne izbore očekujem u decembru

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević kaže da bi u decembru trebalo da budu održani pokrajinski i lokalni izbori.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević rekao je u Jutarnjem programu RTS-a da je ubeđen da će lokalni i pokrajinski izbori biti održani u decembru ove godine.

"Za stručnjake koji kažu da izbori ne mogu da budu pre aprila, neka se sete 2004. kada su pokrajinski i lokalni izbori bili u septembru, a 2008. u maju, a opet su bili redovni", ističe Vučević.

Govoreći o obnovi Žeželjevog mosta kaže da još nema raporta sa gradilišta na Žeželjevom mostu i da je strpljenje već pri kraju.

"Dali smo sve od sebe i nadam se da će špansko-italijanski konzorcijum koji izvodi radove da se vrati na gradilište", kaže gradonačelnik Novog Sada.

Dodaje i da je jedna američka kompanija blizu dolaska u Novi Sad gde bi trebalo da pokrene proizvodne pogone.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво