SNS: Pajtić i Vasin da vrate narodni novac

Vojvođanski odbor Srpske napredne stranke optužio je predsednika i potpredsednika pokrajinske vlade Bojana Pajtića i Miroslava Vasina da još nisu vratili narodni novac koji su opljačkali preko Razvojne banke Vojvodine, Fonda za kapitalne investicije, Fonda za kapitalna ulaganja, Direkcije za robne rezerve i drugih.

"Ako građani ne zameraju Demokratskoj stranci tu činjenicu, onda im sigurno zameraju na vređanju njihove inteligencije, hvaleći se da je Vlada Vojvodine jedina sprovela razvojne projekte, dok je zapravo jedini razvojni projekat, za svih šesnaest godina koliko su na vlasti, to što su razvili njihov kriminalni biznis u Vojvodini i što su napunili džepove njihovim partijskim kadrovima" navodi se u saopštenju potpredsednika Izvršnog odbora SNS-a Damira Zobenice, prenosi Tanjug

"Poručujem Bojanu Pajtiću da bi za promenu mogao da provede bar jedan dan na svom radnom mestu i da opravda svoju platu koju prima od građana, bar još ovih nekoliko meseci koliko je na čelu režima u Vojvodini", poručio je Zobenica.

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво