Читај ми!

NS očekuje povlačenje Rezolucije o Srebrenici

Srbija očekuje da bude povučena Rezolucija o Srebrenici, jer individualna krivica ne može da se kvalifikuje kao kolektivno krivično delo jednog naroda, ocenila je Nova Srbija.

Srbija je, navodi se u saopštenju te stranke, koje prenosi Tanjug, izložena stalnim iskušenjima i pored toga što uporno pruža ruku saradnje i pomirenja u regionu.

Za Novu Srbiju je hapšenje Nasera Orića i Ramuša Haradinaja samo pokušaj stvaranja privida pravednosti od jednog dela međunarodne zajednice.

NS smatra da je "u ovom trenutku... najvažnije da je Vlada Republike Srbije u ovoj kriznoj situaciji okrenuta budućnosti i da šalje poruku pomirenja i saradnje nevraćajući se u gorku prošlost čije posledice još osećamo".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи