Читај ми!

SNS: Pajtić živi u prošlosti

Srpska napredna stranka ocenila je da predsednik DS-a i predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić koji je kako se navodi, "opustošio sve pokrajinske fondove", živi u prošlosti.

"Srpska napredna stranka saopštava da je Bojan Pajtić ponovo pokazao koliko je 'odgovoran i revnosan' javni funkcioner. Uspeo je i danas ništa da ne radi, već da se odmara u `ladovini, u sedištu Demokratske stranke, i na žalost građana Vojvodine, koji ga plaćaju ogromnim novcem, nikako ne uspeva da nađe put do svog radnog mesta", piše u saopštenju SNS, prenosi Beta.

Ta stranka je ocenila da Pajtić "16 godina pljačka Vojvodinu i svakodnevno otima ogromne narodne pare".

"Preporučujemo mu da se uopšte ne oglašava po ozbiljnim pitanjima jer, kao što ne shvata da ga građani Vojvodine ne žele na čelu pokrajinske vlade, tako ne razume ni politiku mira i stabilnosti u regionu, niti odgovornu i domaćinsku politiku prema građanima Srbije, koju vodi Vlada Srbije, predvođena SNS-om", navodi se u saopštenju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара