Читај ми!

SRS ukazuje na opasnost od terorističkih napada u Srbiji

Srpska radikalna stranka upozorila je na opasnost od terorističkih napada u Srbiji i podsetila da je lider SRS-a Vojislav Šešelj pre mesec dana obavestio javnost o strogo skrivanoj informaciji o operaciji "Igl".

Cilj operacije "Igl" je pritisak na režim u Beogradu, rekao je zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Nemanja Šarović na današnjoj konferenciji za novinare u Zemunu, prenosi Beta.

"Mi smo tada rekli da je smisao te akcije, iza koje stoji Amerika, pritisak na režim u Beogradu kako bi se ubrzala implementacija Briselskog sporazuma i napravio otklon od Rusije, a spoljna politika Republike Srbije uskladila sa spoljnom politikom Brisela", istakao je Šarović.

Dodao je da su prilikom posete Vašingtonu premijeru Vučiću saopšteni uslovi koje Srbija mora da ispuni, a koje će precizirati Angela Merkel prilikom najavljene posete Bogradu.

"Prvi uslov je da Srbija omogući prijem Kosova u Ujedinjene nacije, a drugi da se distancira od Republike Srpske. Naravno, ta lista uslova je nepregledna i kako mi ispunimo jedan, tako se, evo već 15 godina, dodaju nova tri uslova na tu listu. Vidovdan, odnosno 28. jun, je rok do kada bi naše državno rukovodstvo trebalo te zadatke da izvrši ili da se obaveže da će ih izvršiti u najkraćem roku, a u suprotnom, ono čime im se otvoreno preti sa Zapada su upravo te terorističke akcije i destabilizacija Srbije", naveo je Šarović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво