SNS: Debakl od mitinga pokazao šta građani misle o DS-u

Srpska napredna stranka ocenila je da je današnji miting opozicione Demokratske stranke u Kragujevcu bio "debakl" na kome su građani ponovo pokazali šta misle o DS i njenom predsedniku Bojanu Pajtiću.

"Bojan Pajtić nekako je uspeo da dovede hiljadu ljudi iz cele Srbije, ali nije uspeo ni njih da sačuva pa je na njegovom debaklu od mitinga prisustvovalo svega 900 ljudi, od kojih skoro pa niko iz samog Kragujevca", navodi se u saopštenju SNS-a.

Naprednjaci su "čestitali" građanima Vojvodine jer ovaj put, za miting DS-a u Kragujevcu, Pajtić "nije morao da se nakrade mnogo narodnih para, jer su mu troškovi bili manji od očekivanih"., prenosi Beta.

Srpska napredna stranka, prethodno je saopštila da lider DS-a Bojan Pajtić nije morao da ode u Kragujevac da bi građani ponovo slušali njegove neistine i videli koliki je, kako tvrde naprednjaci, lopov.

Demokratska stranka i "Zajedno za Šumadiju" organizuju večeras u Kragujevcu opozicioni miting i protestnu šetnju, a SNS ponovo je upitala Pajtića kada će da odgovori građanima kako je uspeo da Vojvodinu, nekada najrazvijeniju regiju, dovede na rub siromaštva, prenosi Tanjug.

Takođe, naprednjaci pitaju lidera DS-a kako je uspeo da opljačka Razvojnu banku Vojvodine, Fond za razvoj, Fond za kapitalne investicije, pokrajinske robne rezerve...?

Srpska napredna stranka pita Bojana Pajtića od kojih to on para finansira mitinge DS-a, jer svi znaju da je račun demokrata mesecima u blokadi?

"Koliko je narodnih para Bojan Pajtić opljačkao ovaj put, da bi širio mržnju po Srbiji, jer ništa drugo ni ne zna da radi, čak ni da nađe put do svog radnog mesta u Banovini", upitali su naprednjaci.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво