Читај ми!

SAD pozdravile Vučićevu posetu Tirani

Američki Stejt department pozdravio je prvu posetu srpskog premijera Aleksandra Vučića Albaniji ocenivši je kao istorijsku i pohvalio posvećenost lidera Srbije i Albanije jačanju saradnje dve zemlje.

"Sjedinjene Države čestitaju premijerima Srbije i Albanije Aleksandru Vučiću i Ediju Rami na prvoj zvaničnoj poseti srpskog premijera Tirani 27. maja", rekao je portparol Stejt departmenta Džef Ratke na konferenciji za novinare, prenosi Tanjug.

Vučićeva "istorijska" poseta, kako je podsetio, usledila je šest meseci pošto je Rama posetio Beograd, kao prvi albanski premijer koji je u Srbiju došao posle 70 godina.

"Čestitamo ovim liderima na tome što su ponovo potvrdili svoju zajedničku posvećenost jačanju saradnje svojih dveju zemalja doprinoseći na taj način miru, prosperitetu i stabilnosti u regionu Balkana", dodao je američki zvaničnik.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи