PS: Vasin obmanjuje javnost lažima

Pokrajinski odbor Pokreta socijalista u AP Vojvodini zatražio je od potpredsednika vojvođanske vlade Miroslava Vasina da prestane da obmanjuje javnost lažima da je Vojvodina motor razvoja Srbije i saopšti istinu o katastrofalnoj političkoj i ekonomsko-socijalnoj situaciji u pokrajini.

Kada sebe i svog mentora Bojana Pajtića hvalite kao velike investitore, kao ljude koji su zaposlili hiljade nezaposlenih, nemojte da krijete da te vaše fabrike i nova radna mesta za koje ste kapom i šakom delili budžetska sredstva, isključivo politički podobnim investitorima, postoje samo na snimcima Radio televizije Vojvodine, navodi se u saopštenju Pokreta socijalista.

Iz Pokreta socijalista su zatražili od Vasina da ''objasni građanima Vojvodine kako je preduzeće Ceramica Unica iz Kikinde u dva navrata od Vlade AP Vojvodine dobilo ukupno oko 650.000 evra'', odnosno kako su u tom preduzeću ''održane dve ceremonije otvaranja nepostojećeg pogona i kako je samo godinu dana posle drugog otvaranja pogona preduzeće sa milionskim dugovima palo u stečaj''.

Iz te stranke ističu da su to rezultati politike Demokratske stranke u Vojvodini i da zato koliko god se Vasin trudio da prikrije istinu, građani je jako dobro znaju.

Vasin je ranije danas ocenio da je Vojvodina motor razvoja Srbije uprkos pritiscima od strane republičke vlade koja joj već tri godine oduzima nadležnosti i sredstva.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво