Читај ми!

Šešelj: SRS mora da iznudi izbore do kraja godine

Srpska radikalna stranka mora što pre srušiti vlast Srpske napredne stranke u Srbiji i iznuditi vanredne izbore na svim nivoima do kraja godine, rekao je u Jagodini Vojislav Šešelj, predsednik SRS-a.

Vojislav Šešelj je na promociji svojih knjiga u Jagodini rekao da su "Turci Srbijom vladali 500 godina, komunisti 50, 'dosovci' 12 godina".

"Nećemo valjda čekati da 'naprednjaci' vladaju dalje od kraja ove godine. Moramo ih što pre srušiti sa vlasti. Moramo iznuditi vanredne izbore na svim nivoima", rekao je Šešelj, prenosi Tanjug.

Prema rečima Šešelja, SNS je došao na vlast jer su građani glasali da bi uklonili Borisa Tadića, a Aleksandar Vučić (sadašnji premijer) je obećavao ljudima da će bolje živeti, ali je posle izbora smanjio penzije i plate.

Šešelj je naveo i da narodu niko neće biti kriv ako proguta još jednu Vučićevu "udicu" o poboljšanju finansijske situacije i mogućem ''povratku penzija i plata na iznose na kojima su bile'', jer je to, kako je ocenio, priča koja bi mogla zaživeti samo dva-tri meseca pred izbore.

Prema rečima Šešelja, Vučić u Srbiji kontroliše sve, jer je, pored medija "pokupovao" čak i političare sa kojima je ranije bio u najtežim sukobima.

"Jedino Čedomira Jovanovića i Borisa Tadića, drži na ledu, na večitom čekanju, iako se oni upiru iz petnih žila da i njima da neku mrvicu", kaže Šešelj.

Smatra da su mediji pod "režimskom kontrolom" kao nikada, i navodi da se sa promocija njegovih knjiga ne objavljuje ni reč, ali da su "širom Srbije sale na promocijama pune".

Prema rečima predsednika SRS-a, predsednik Srbije Toimslav Nikolić je "bio pošten", a Vučić "svojeglav" ali se, nikada ne bi odmetnuli od SRS-a da on (Šešelj) nije tako dugo ostao u Haškom tribunalu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво