Jovičić: Građani pamte neodgovornu vladavinu demokrata

Poslanik SNS-a Aleksandar Jovičić izjavio je da će vlada Aleksandra Vučića ispuniti obećanja, oporaviti privredu i omogućiti bolji standard, istakavši da građani dobro pamte period neodgovorne vladavine Demokratske stranke.

Jovičić je, komentarišući izjavu poslanika DS Dragana Šutanovca koji je rekao da Srbija ima najgoru vladu u ovom veku, rekao da je Vučić, koji je na čelu vlade godinu dana, tražio od građana dve godine strpljenja kako bi omogućio ozdravljenje privrede koju su drugi decenijama uništavali svojom ekonomijom pljačke, prenosi Tanjug.

"Građani će i pre isteka tog roka videti ostvarena obećanja na kojima se svaki dan radi, a osetiće i boljitak kvaliteta svojih života", rekao je Jovičić.

On je naveo da građani pamte period neodgovornog povećavanja penzija i plata kako bi DS dobila podršku biračkog tela, ali i brze rezultate u privredi koji su se ogledali "u brzom iznošenju džakova sa parama iz Razvojne banke Vojvodine".

Jovičić navodi i da građani dobro znaju da je račun DS u blokadi zbog nesposobnosti "izuzetnih stručnjaka" da vode svoju stranku bez državnih pozajmica, kao i da znaju ko kupuje političku podršku DS finansiranjem nastupajućeg skupa u Beogradu.

"Uspešni političar Šutanovac, za čijeg mandata su bez pokretanja odgovornosti vojne fabrike letele u vazduh, a najsavremeniji avioni posle remonta padali na zemlju, očigledno se nada da građani Srbije imaju totalnu amneziju", rekao je Jovičić.

Šutanovac je ranije danas u Paraćinu rekao da Srbija ima najgoru vladu u 21. veku, da je dug države za protekle tri godine povecan za deset milijardi evra i da nijedan segment društva i države nije unapređen.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи