Читај ми!

DSS Zemuna prešao u SNS

Opštinski odbor Demokratske stranke Srbije u Zemunu pristupio je Srpskoj naprednoj stranci, navodi se u saopštenju tog odbora.

Obaveštavamo javnost da su danas svi članovi opštinskog odbora DSS Zemun, kao i većina članstva ogranka DSS Zemun pristupili Srpskoj naprednoj stranci, kaže se u saopštenju i dodaje da su višestruki razlozi za donošenje takve odluke, prenosi Tanjug.

Kako se navodi, razlozi su kontinuirani sukobi koji traju više godina unazad u DSS, a u kojima članstvo tog odbora nije učestvovalo, te da su ti sukobi "prevršili svaku razumnu meru" u tolikom opsegu da je dalji ozbiljan politički rad postao bespredmetan.

Dodaje se da s obzirom na to da ideje koje su ih do sada vodile ne mogu više ostvariti u okviru DSS-a doneta je odluka da se pristupi SNS "kao jedinoj državotvornoj, političkoj organizaciji na teritoriji Republike Srbije".

"Ovim činom pružamo punu podršku Vladi Republike Srbije i premijeru Aleksandru Vučiću u daljoj borbi za ostvarenje srpskih nacionalnih interesa", rečeno je u saopštenju OO DSS Zemun.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи