Vlada u senci DS-a kreće po gradovima

Potpredsednik Demokratske stranke Goran Ješić najavio je u Leskovcu da će nakon mitinga 25. aprila u Beogradu, vlada u senci DS-a krenuti da zaseda po gradovima u unutrašnjosti.

Goran Ješić je rekao da je vlada u senci "odlična stvar" i da su njeni članovi eksperti koji će se baviti stručnim pitanjima, a ne političkim, prenosi Tanjug.

"Mi ne očekujemo od njih da se bave politikom. Očekujemo da nam daju konkretne predloge zakona. Naš posao kao predsednika i potpredsednika je da se bavimo politikom, a oni treba da kažu konkretno šta misle o zakonima. Recimo o Zakonu o državnom poljoprivrednom zemljištu koji se tajno sprema, o Zakonu o radu o Zakonu o nauci", kazao je Ješić.

On je najavio da će vlada u senci na jesen, nakon obilaska gradova, Narodnoj skupštini dati predloge tih zakona koji će poslanici vladajuće većine, kako je dodao, najverovatnije odbiti.

Potpredsednik DS-a rekao je tokom posete gradskom odboru stranke u Leskovcu da će politička i ekonomska platforma DS-a biti nenasilje u politici.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво