Читај ми!

Jovičić: Gde su Ješiću povrede?

Srpska napredna stranka će u narednom periodu na legitiman način promeniti vlast u Inđiji, jer je to volja građana te opštine, kaže potpredsednik Izvršnog odbora SNS Aleksandar Jovičić. Zašto je Vladimir Ješić, ako je istina da je pretučen, odbio da ode na poligraf i gde su mu povrede, upitao se Jovičić.

Aleksandar Jovičić je, na konferenciji za novinare, nazvao Ješića "lažnim novinarem" tvrdeći da on nema veze s novinarstvom nego da se bavi trgovinom matičnim ćelijama, kao i da u okolini Novog Sada ima kuću od 500 metara kvadratnih, prenosi Tanjug.

"Ješić je podjednako novinar koliko je i predsednik Nezavisnog društva novinara Vojvodine Dinko Gruhonjić, koji na svakom mitingu DS-a sedi sa Pajtićem, nezavisni novinar", rekao je Jovičić.

Pokazujući fotografije zamenika predsednika opštine Beočin Milana Čačića sa povredama koje mu je, kako tvrdi, naneo Vladimir Ješić, Jovičić je upitao Ješića gde su njemu povrede i zašto je odbio da ode na poligraf.

"Ješić nije pristao da ode na poligraf i to je dokaz da laže. Mi imamo dokaze, a ovakvu sliku sa povredama nismo videli od Ješića", rekao je Jovičić.

Jovičić je ponovio da nasilje i represivne mere koje sprovodi DS neće uspeti i pozvao lidera DS-a Bojana Pajtića da, budući da ništa radi, počne da radi za građane Vojvodine dok ne dođu izbori.

Na pitanje novinara na osnovu čega tvrdi da Ješić nije želeo da ode na poligraf, s obzirom na to da Ješić tvrdi da je želeo, ali uz prisustvo advokata, Jovičić je rekao da bi on otišao na poligraf i bez advokata.

Dodao je da, ako neko neće na poligraf, znači da ne govori istinu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи