Читај ми!

Vučević ponovo predsednik novosadskog SNS-a

Na drugoj izbornoj skupštini Gradskog odbora SNS-a u Novom Sadu za predsednika odbora ponovo je jednoglasno izabran Miloš Vučević, gradonačelnik tog grada.

Miloš Vučević je dobio podršku 290 delegata, koliko ih je bilo na skupštini održanoj u Master centru Novosadskog sajma, prenosi Tanjug.

Predsednik novosadskog SNS-a rekao je novinarima da je počastvovan što je po drugi put dobio poverenje da predvodi Gradski odbor SNS u Novom Sadu.

Govoreći o toku sednice izborne skupštine, Vučević je rekao da je ona protekla u demokratskoj i otvorenoj atmosferi i da je počastvovan što je imao priliku da predsedava takvom skupu.

Delegatima izborne skupštine obratila su se i tri potpredsednika SNS, Igor Mirović, Nikola Selaković i Goran Knežević, sednici je prisustvovala i predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković.

"Ubeđen sam da će vrlo brzo na čelo Gradskog obora u Novom Sadu doći još kvalitetniji ljudi nego što je to sadašnje rukovodstvo na čelu sa mnom. Ponosan sam što imamo više od 40 odsto novih predsednika mesnih odbora, što je dokaz da u SNS nikome nije zacementirana funkcija", rekao je Vučević.

U narednom periodu, prema njegovim rečima, SNS u Novom Sadu mora više da radi na komunikaciji članova stranke sa funkcionerima, a pred strankom su i pripreme za pokrajinske i lokalne izbore koji slede.

Vučević je rekao da u Novom Sadu SNS ima 22.000 članova, podsetivši da je rukovođenje novosadskim odborom preuzeo 2011. godine, kad je taj odbor brojao 5.000 članova.

"Nije lako biti na čelu tako velike organizacije, ali je svakako čast biti predsednik odbora koji broji 22.000 članova. Jasno je da velika stranka usložnjava način rukovođenja, ali sam siguran da ćemo i ubuduće nastaviti sa kvalitetnim radom", rekao je Vučević.

Prema Statutu stranke, potpredsednici Gradskog odbora i predsednici pojedinih saveta GO biraju se na predlog predsednika odbora, a to će, kako je najavio Vučević, biti učinjeno u narednom periodu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво