Читај ми!

DS traži anketni odbor o helikopterskoj nesreći

Demokratska stranka podneće predsednici Skupštine Maji Gojković zahtev da parlament osnuje anketni odbor koji će utvrditi sve činjenice o helikopterskoj nesreći u kojoj je život izgubilo sedam osoba, najavila je zamenica predsednika DS Gordana Čomić.

Gordana Čomić je najavila da će demokrate podneti i zahtev da se zakaže sednica na kojoj će nadležni ministri i "druga odgovorna lica" odgovarati na pitanja poslanika u vezi sa aktuelnom temom, navodi Tanjug.

Zamenica predsednika DS, koja je i ministarka odbrane vlade u senci DS, u pisanoj izjavi je navela da ta stranka neće odustati od traženja odgovora koje građani Srbije moraju da dobiju.

"Iako se predsednica Skupštine, prilikom traženja sednice o štrajku o prosveti i poplavama iz maja prošle godine, oglušila o obavezu da na zahtev bilo koje poslaničke grupe zakaže sednicu sa aktuelnom temom, a skupštinska većina odbacila zahtev da se osnuje anketni odbor koji bi se bavio dešavanjima tokom poplava, DS neće odustati od traženja odgovora koje građani moraju dobiti", istakla je Čomićeva.

DS će, kako je istakla, nastaviti da traži odgovore "bez obzira na uvrede, hajku i etiketiranje kojima će zbog toga biti izložena".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи