DS: Vučević štiti kriminal

Opoziciona Demokratska stranka optužila je gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića da štiti kriminal i šovinističke ispade svojih koalicionih partnera iz stranke "Treća Srbija".

Vučević je izjavom da je "svaki napad na 'Treću Srbiju' ujedno i napad na Srpsku naprednu stranku, gradonačelnika i (premijera) Aleksandra Vučića" prevazišao sam sebe u bezobrazluku prema građanima Novog Sada i udvorištvu prema Vučiću, navodi se u saopštenju DS-a.

"Umesto da gradonačelnik osudi ponašanje jednog izabranog funkcionera koji je napao našeg sugrađanina koji svoj posao godinama radi pošteno, on se upustio u odbranu siledžijskog ponašanja svog koalicionog partnera", ističe se u saopštenju, prenosi Beta.

Kako su mediji preneli, odbornik "Treće Srbije" u Skupštini Novog Sada i generalni sekretar te stranke Aleksandar Đurđev optužio je konobara u gradskoj Skupštini da je pokušao da mu otruje kafu, a novinarku "Blica" Anu Lalić da radi za hrvatsku obaveštajnu službu.

Demokrate navode da "Treća Srbija" širi govor mržnje i da je "evidentan kriminal" u javnim preduzećima kojima rukovodi ta stranka.

"Gradonačelnik koji je sa 15 osvojenih odborničkih mandata došao do većine od 48 odbornika, vođen isključivo željom da dođe na vlast bez obzira na rezultat izbora, štiti i kriminal i šovinističke ispade svojih koalicionih partnera", rekli su u DS-u.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво